ONS TEAM

Dit is juf Henriëtte.
Zij is de juf van groep 1-2.
Deze lieve en kundige juf weet wanneer kinderen iets extra's nodig hebben. Een kleuterjuf in hart en nieren!
hbrouns@meerderweert.nl
Dit is juf Truus.
Zij is de juf van de schakelklas.
Ze helpt kleuters die extra ondersteuning nodig hebben met taal. Truus houdt van gezelligheid en vindt een veilige leeromgeving heel belangrijk. 
t.haenen@meerderweert.nl
 
Dit is onze geweldige conciërge Jan. Een echte moppentapper en als er iets kapot is, is hij onze man!
j.kampers@meerderweert.nl
Dit is juf Karin Pulles.
Zij is onze kindercoach. Kinderen kunnen altijd bij haar terecht, biedt hen een luisterend oor en helpt ze met alle liefde een volgende stap te zetten.
k.pulles@meerderweert.nl
Dit is juf Arlette. 
Zij is de juf van groep 1-2. 
Daarnaast is ze onze intern begeleidster. Ze heeft een goed oog voor kinderen die extra zorg nodig hebben.
a.gielen@meerderweert.nl
Dit is juf Patricia.
Zij is de juf van groep 3-4 en tevens een vrolijke noot want ze geeft, als vakleerkracht, muziekles aan alle groepen. Daarnaast dirigeert ze ons schoolkoor.
preenen@meerderweert.nl
Dit is juf Karin.
Zij is de juf van groep 7-8. Ze filosofeert maar wat graag met kinderen en is ontzettend sportief. Op de racefiets is ze niet bij te houden.
k.vanlier@meerderweert.nl
Dit is juf Angelique.
Ze werkt met groepjes kinderen en ondersteunt in alle klassen. Ze is een creatief wonder en verzorgt verschillende kunstzinnige naschoolse arrangementen.
a.gielens@meerderweert.nl
Dit is meester Ralf.
Hij is de meester van groep 5-6. Hij weet de kinderen volop te boeien met prachtige verhalen over de wereld van vroeger en van nu.
r.hompes@meerderweert.nl
Dit is juf Johanneke.
Zij is de juf van groep 3-4. Zij is niet alleen creatief op papier maar ook in de digitale wereld staat ze haar mannetje als onze ICT'er.
j.jansen2@meerderweert.nl
Dit is onze directeur Roel.
Hij zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt op onze school. Hij denkt graag na over mooi onderwijs en praat daar dan het liefst weer de hele dag over. Heb je hem nodig? De deur staat altijd open!
r.vandael@meerderweert.nl
Dit is Imke onze directeur in opleiding.
Zij vindt goed onderwijs heel belangrijk. Dat begint met een prettig en veilig schoolklimaat. 
Samen gaan we ervoor!
i.martens@meerderweert.nl
Dit is juf Vivianne.
Zij verzorgt onze super gave IMC-basislessen in groep 7/8, waar de kinderen les krijgen van bevlogen gastdocenten. Dat is pas leren voor het leven!
vivianne.neijnens@imcbasis.nl
Dit is juf Els. Zij is de juf van groep blauw. De onderbouwgroep van de TaleNT2 school. Juf Els is een echte boekenjuf. Ze geniet van taal en wil kinderen door het lezen zoveel mogelijk van de Nederlandse taal laten leren.

e.venner@meerderweert.nl

Dit is juf Chiara. Zij is de juf van groep geel. De middenbouwgroep van de TaleNT2 school. Juf Chiara is een creatieve maar vooral betrokken juf met 't hart voor onze nieuwkomers op de juiste plek. Daarnaast is ze een echte levensgenieter.

c.siddu@meerderweert.nl
Dit is meester Peter. Hij is de meester van groep groen. De bovenbouwgroep van de TaleNT2 school. Een echte NT2-techneut. Altijd in voor een goede grap en wil de nieuwe kinderen goed leren kennen zodat ze ieder op hun eigen wijze de Nederlandse taal kunnen leren.

p.vdbosch@meerderweert.nl
Dit is juf Imke. Zij is de intern begeleidster bij de TaleNT2 school. Juf Imke is dan weer hier en 't volgende moment weer daar. Ze holt van overleg naar overleg om al de nieuwkomers op de juiste plek te krijgen

i.stals@meerderweert.nl
Dit is onze enthousiaste vrijwilliger Nelle. Juf Nelle denkt als een juf, droomt als een juf en is gewoon een superjuf!
Voor haar komt het kind altijd op de eerste plaats.
Ook al is ze officieel geen echte juf meer, toch komt ze 2x per week helpen bij Talent2. Super toch?
Dit is juf Linda.
Zij is juf van groep blauw. De onderbouw groep van de TaleNT2 school. Zij begrijpt kinderen goed en is zeer kundig in het afstemmen van extra zorg voor kinderen die dat nodig hebben. 
l.haenen@meerderweert.nl